top of page
Uitgebreide tekst logo_blauw 2.png

OSTEO

+

Maak je afspraak
OSTEO+ is een multidisciplinaire groepspraktijk. Ons gepassioneerde team brengt verschillende diagnostische- en therapeutische systemen samen.
Disciplines

Osteopathie is een filosofie, een wetenschap en een kunst met als uitgangspunt het eigen herstelvermogen van het lichaam te stimuleren. Het is bovendien een volwaardige medische discipline waarbij we functiestoornissen op een manuele, diagnostische en therapeutische manier aanpakken.

Kinesitherapie heeft een sterke wetenschappelijke evolutie doorgemaakt. De behandelingstechniek legt de focus nu meer op het lichaam in beweging brengen. Kinesitherapeuten kunnen méér, en meer soorten klachten behandelen, wat een waaier aan specialisaties met zich meebrengt.

osteo carmans jill vandebrouck helena vermeersch lize daems kine heusden degens jelena
An Carmans Stokrooie Praktijk Osteo+ Heusden-Zolder

In onze huidige westerse samenleving staan we weinig stil bij onszelf. In een maatschappij waar ons hoofd meer bezig is met ons werk, onze zorgen en welke spullen we moeten kopen, vergeten we soms aandacht te besteden aan ons welzijn.

Laat yoga nu net ‘verbinden’ betekenen,  de vereniging van lichaam en geest. Bij OSTEO+ helpen we jou met yogalessen bewust te worden van jezelf, zodat de rust in je hoofd terugkeert.

Soms zijn er momenten in het leven dat het te moeilijk wordt of kan je het gevoel hebben dat je het even niet meer aankan. 

Als je 'verstrikt zit' kan een systemisch counselor je daarbij procesmatig begeleiden. Het doel hierbij is je verstoorde evenwicht helpen herstellen, je eigen kracht en je vermogen om je moeilijkheden aan te pakken versterken, en je eigen leven opnieuw richting (kunnen) geven.

Velen hebben te kampen met tekorten op nutritioneel vlak. Deze tekorten kunnen diverse oorzaken hebben en liggen mogelijk aan de basis van klachten die je ervaart. Een orthomoleculair therapeut kijkt naar die eventuele tekorten in je lichaam zodat ze kunnen worden aangevuld. Dat gebeurt voornamelijk met voeding, maar daarnaast ook met kruiden en supplementen.

carmans osteo kinesitherapie jelena vandebrouck degens heusden zolder stokrooie kinesist limburg

An Carmans met haar team is meer dan een gewone praktijk. Er is immers veel aandacht voor het welzijn van de patiënt in de brede betekenis van het woord en niet alleen voor de fysieke problemen. De ervaringen en het effect van de behandelingen worden besproken en desgevallend bijgestuurd. De dienstverlening is deskundig in mooie, rustgevende en professioneel ingerichte ruimtes.  Ik ben dankbaar dat het team mij als MS-patiënt meerdere keren per week behandelt, mij helpt en motiveert om te blijven bewegen en positief te blijven staan in het leven.

 

Louis, 70 jaar

Contact

Osteo+

+

Afspraken kunnen online en telefonisch.

Huisbezoeken echter enkel telefonisch. 

Laat gerust een boodschap na
op het antwoordapparaat. 

+

Openingsuren receptie

ma  8u30 > 12u30

di  8u30 > 12u30

wo  8u30 > 12u30

do  8u30 > 12u30 

vr  8u30 > 12u30

+

Osteo+

Kapelstraat 13

3550 Heusden-Zolder

+

welkom@osteopluzz.be

www.osteopluzz.be

+

Tarieven

alle kinesisten zijn gedeconventioneerd

+

Betalingsmogelijkheden

bancontact

cash

overschrijving bij huisbezoek

+

Parkeren

indien de parkeerplaatsen aan de praktijk volzet zijn kan je parkeren op het parkeerplein >50m

+

Info

bij je eerste bezoek kan je best de volgende zaken meebrengen: voorschrift van de arts, identiteitskaart, kleefvignet mutualiteit, eventueel medische beeldvorming en / of verslagen van de arts (Rx, echo, MRI...)

Contact+

Bedankt voor je bericht, we antwoorden zo snel mogelijk.

bottom of page